076 - 888 48 07 info@ecoshield.nl

Zonnepanelen

blurb_solarZonnepanelen zijn groene investeringen en dragen bij aan de vermindering van de CO2 uitstoot. Toch kunnen veel externe factoren een nadelige invloed hebben op de prestaties van uw zonnepanelen, zoals luchtvervuiling, fijnstof, vogeluitwerpselen, zoutafzettingen, nabij gelegen spoorlijn of snelweg. Deze verontreinigingen zijn moeilijk te verwijderen; dat betekent dat de lichttransmissie wordt geblokkeerd en de zonnepanelen minder elektriciteit opwekken. Het rendement van uw zonnepanelen heeft daardoor een negatief effect op uw investering en terugverdientijd.

EcoShield Solar Glass Protection® houdt zonnepanelen langer schoon, waardoor de lichttransmissie direct wordt verbeterd. De frequentie van reiniging wordt gemiddeld met 50% verminderd, waardoor de onderhoudskosten lager zijn. Het rendement wordt verhoogd en de investeringen worden sneller terugverdiend.
Met Solar Glass Protection kunnen zelfs verweerde- en aangetaste zonnepanelen worden hersteld.

Wij garanderen u dat zonnepanelen na behandeling door EcoShield minder onderhoud vereisen en langer schoon blijven. Uw investering in EcoShield verdient u snel terug!

Zonnepanelen voor behandeling

Zonnepanelen na behandeling

Zonnepanelen na behandeling