076 - 888 48 07 info@ecoshield.nl

Roestvast staal

Dankzij de moderne en fraaie uitstraling wordt roestvast staal veel toegepast in gebouwen. Het wordt niet alleen buiten toegepast, maar juist ook binnen op plaatsen waar strenge hygiënische eisen worden gesteld, zoals in de horeca of gezondheidszorg. Helaas is roestvast staal gevoelig voor weersinvloeden (zeewind) of ijzerdeeltjes afkomstig van nabijgelegen spoorwegen (vliegroest). Roestvast staal is ook onderhoudsgevoelig, omdat vlekken, strepen en vingerafdrukken lastig zijn te verwijderen. Dit ontsiert de uitstraling van het materiaal.

roestvast staalEcoShield werkt met krachtige reinigingsmiddelen zodat alle verontreiniging binnen en buiten wordt weggenomen, zelfs vliegroest.
Door het roestvast staal na de reiniging te behandelen met RiteCoat R625 System™ ontstaat een duurzame bescherming tegen corrosie, en zijn strepen en vingerafdrukken niet meer zichtbaar. De behandeling met RiteCoat R625® voorkomt vliegroest en houdt het oppervlak langer schoon. De gladde afwerking zorgt voor snelle reiniging en minder onderhoud. Dit is niet alleen een besparing op uw onderhoudskosten maar ook minder belastend voor het milieu.

Dankzij het unieke renovatie concept krijgt aangetast roestvast staal haar oorspronkelijke uitstraling terug. Wij garanderen u dat roestvast staal na behandeling door EcoShield minder onderhoud vereist en langer schoon blijft. Uw investering in EcoShield verdient u snel terug!

Roestvast staal

Roestvast staal voor behandeling

Roestvast staal

Roestvast staal na behandeling