076 - 888 48 07 info@ecoshield.nl

Keramiek

Onder keramiek vallen materialen als aardewerk, porselein en geglazuurde tegels. Keramiek wordt zowel binnen als buiten toegepast en heeft net als andere materialen onderhoud nodig. Hardnekkige vervuiling door weersinvloeden, luchtverontreiniging of door gebruik, is met een normaal reinigingsmiddel niet te verwijderen. Het oppervlak vertoont vlekken en strepen en verliest haar mooie uitstraling.

EcoShield verwijdert hardnekkige verontreiniging op een efficiënte en veilige manier. Door gebruik te maken van het EcoShield-systeem wordt de oorspronkelijke uitstraling hersteld. Tegelijkertijd wordt het materiaal duurzaam beschermd door een krachtige hechting met de ondergrond. De gladde afwerking zorgt voor minder vervuiling, voorkomt aantasting van het materiaal en de groei van algen, mos en schimmels.

Wij garanderen u dat keramiek na behandeling door EcoShield minder onderhoud vereist, langer schoon blijft en vroegtijdige vervanging voorkomt. Uw investering in EcoShield verdient u snel terug!