076 - 888 48 07 info@ecoshield.nl

Glas

Voor het blote oog lijkt glas een glad oppervlak. Als je glas onder de microscoop bekijkt, zie je echter een ruw oppervlak waarop zich gemakkelijk vuil, zout of kalk nestelt. De aangetaste ramen worden dof, vertonen vlekken of leksporen en verliezen daardoor hun heldere glans en uitstraling.

Glasbehandeling door EcoShieldEcoShield heeft meer dan dertig jaar ervaring met het renoveren en beschermen van ‘probleemglas’. Het unieke ClearShield Eco-System™ (reinigen, renoveren en beschermen) geeft glas haar oorspronkelijke sprankeling terug en beschermt het tegen alkalische- en organische vervuiling.

Dankzij het ontwikkelde reinigings- en renovatieconcept hoeft aangetast of beschadigd glas niet te worden vervangen. De grondige reiniging zorgt voor meer daglichttoetreding, schade wordt hersteld en vuil wordt verwijderd.
Door de moleculaire binding van ClearShield met het glasoppervlak is het materiaal duurzaam beschermd. Het glas vervuilt minder snel en wordt daardoor onderhoudsarm. Dit is niet alleen een besparing op uw onderhoudskosten maar ook minder belastend voor het milieu.

Dankzij het unieke renovatie concept krijgt verontreinigd en aangetast glas haar oorspronkelijke sprankeling terug. Wij garanderen u dat het glas na behandeling door EcoShield minder onderhoud vereist, langer schoon blijft en vroegtijdige vervanging voorkomt. Uw investering in EcoShield verdient u snel terug!

Glas behandeld door EcoShield - voor

Glas voor behandeling

Glas behandeld door EcoShield - na

Glas na behandeling

ClearShield Polymeren

De werking van ClearShield

De ClearShield polymeren gaan een sterke verbinding aan met het glasoppervlak. Uniek aan ClearShield is de sterke onderlinge verbinding (ze gaan onderling zowel horizontaal als vertikaal verbindingen aan). Hierdoor werkt ClearShield nog beter en nog langduriger, tot wel tien jaar.

1. Glas
2. ClearShield polymeren beschermen het glas

Vraag vrijblijvend informatie aan

EcoShield Surface Protection is gespecialiseerd
in het duurzaam reinigen, renoveren en
beschermen van glas, metalen,
kunststoffen en keramiek.

Vraag vrijblijvend informatie aan