076 - 888 48 07 info@ecoshield.nl

Gepoedercoat staal en aluminium

Gevel EcoShieldGepoedercoat staal en -aluminium zijn kwetsbare materialen en als zodanig niet bestand tegen weersinvloeden en verontreiniging. De materialen kunnen bovendien gemakkelijk corroderen (invreten, bijten, roesten). Na verloop van tijd worden vlekken en leksporen zichtbaar en zal het oppervlak verbleken of in het ergste geval verpoederen. Het oppervlak verliest daardoor haar glans en oorspronkelijke uitstraling.

EcoShield heeft jarenlange ervaring met het reinigen, renoveren en beschermen van deze kwetsbare materialen. RiteCoat R625 System™ is speciaal ontwikkeld om aantasting door verontreiniging en weersinvloeden van gepoedercoat staal en –aluminium te verwijderen en herstelt de oorspronkelijke uitstraling. De duurzame beschermlaag voorkomt dat het oppervlak snel opnieuw wordt aangetast.

RiteCoat® zorgt ervoor dat het slijtageproces wordt gestopt waardoor vervanging of opnieuw schilderen niet nodig is. Dit levert uw bedrijf aanzienlijke besparingen op. Door de oorspronkelijke glans en kleur te herstellen, verbetert de uitstraling en dankzij de krachtige hechting met de ondergrond wordt het oppervlak duurzaam beschermd. De gladde afwerking vermindert de vervuiling en wordt onderhoudsarm. Dit is niet alleen een besparing op uw onderhoudskosten maar ook minder belastend voor het milieu.

Wij garanderen u dat de uitstraling van gepoedercoat staal en aluminium verbetert, het oppervlak langer schoon blijft en minder onderhoud vereist. Uw investering in EcoShield verdient u snel terug!

Poedercoat

Gepoedercoat staal voor behandeling

Gepoedercoat staal na behandeling