076 - 888 48 07 info@ecoshield.nl

Kunststoffen

Kunststof is populair vanwege de lage onderhoudskosten en heeft zelfs de naam onderhoudsvrij te zijn. Om die reden worden bijvoorbeeld Trespa gevelbeplating en kunststof kozijnen vaak toegepast in gebouwen. Helaas worden ook kunststoffen aangetast door klimaatinvloeden, zoals (zee)wind en zand. Hetzelfde geldt voor blootstelling aan uv-licht en gebruik van (chemische) reinigingsmiddelen.  

Kunststof

EcoShield heeft de expertise om veel vormen van aantasting te herstellen of zelfs te voorkomen. Door gebruik te maken van het EcoShield-systeem wordt hardnekkige verontreiniging tot diep in de poriën van de kunststof verwijderd en herstelt de kleur zich tijdens het renovatieproces. De hechte binding met de ondergrond zorgt voor een duurzame bescherming. Al onze producten zijn biologisch afbreekbaar, niet ontvlambaar, niet giftig en onschadelijk voor mens en milieu.

Wij garanderen u dat kunststof na behandeling door EcoShield minder onderhoud vereist en langer schoon blijft. Bovendien worden kleuren hersteld en verbetert de uitstraling. Uw investering in EcoShield verdient u snel terug!

Kunststof voor behandeling

Kunststof voor behandeling

Kunststof na behandeling

Kunststof na behandeling